BALLET/JAZZ - TOTAL BODY

COACHING WELLNESS amb el mètode TOTAL BODY. Aquest entrenament té cura del teu benestar integral. Una metodologia que aporta beneficis específics al desenvolupament de l'autoestima. Fem servir el moviment com a teràpia d'aprenentatge i rehabilitació de l'equilibri cos-ment-esperit. Activant tot el cos d'aquí que anomenem a aquest tipus d'entrenament TOTAL BODY. És la combinació perfecta amb moviments de BALLET I JAZZ per aconseguir un cos estilitzat, tonificat i en harmonia. T'ajudarà a sentir-te millor i desconnectar de la rutina. És una classe de tècnica de consciència corporal, per mantenir-te en forma i divertir-te, amb gent que té la teva edat i mateixa mentalitat. Una classe especial en què els exercicis estan adaptats a nivell bàsic, dirigida a dones que inicien o bé volen fer un entrenament més artístic.
A les nostres classes has d'oblidar-te de la imatge típica de tutús, mallots, etc … 

Ens vestim simplement amb una samarreta (no molt ampla per poder corregir la teva postura), leggins i mitjons o si ja tens, sabatilles bàsiques de ballet de mitja punta.
Iniciem la sessió a la barra, aprenent i practicant exercicis bàsics de BALLET per millorar la nostra higiene postural i consciència corporal. Després passem a terra per fer estiraments i exercicis tècnics al centre amb exercicis bàsics de JAZZ. I per finalitzar la classe realitzem petites variacions de moviment conscient amb diferents estils de música, per divertir-nos, desenvolupar la nostra creativitat i treballar les nostres emocions .(Grup Reduït-Places Limitades).


ℹ️INFORMACIÓ@castingediae :
➡️ Envia'ns un whatsapp:📲 634530058
➡️Truca'ns:📱937521175
➡️ Envia'ns un mail:📧castingediae@gmail.com
➡️A la recepció del centre 😷T'ATENDREM AMB CITA PRÈVIA
📍Gran Vía de LLuis Companys, 244, Local 3 • PLAZA DOCTOR FERRAN • ZONA LOCALS BAIXOS DE VALL PREMIÀ III· Can Farrerons